Козметика и хранене

Безплатна доставка за сума над 120 лв.
до офис на Еконт и Спиди.

Попитай и отговори - опознавателни карти

Артикулен № BK569
Произведено в България
Материал: картон
Наличност: ДА
44,00 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

Карти за игра както с няколко човека, така и дори самостоятелно.

Те са дело на Изабел Овчарова - автор, влогър и откривател. Само на 18 години, тя написва дебютната си книга “Щастливей”, която печели “Детска Вазова награда за литература” за 2019 г., само няколко месеца след издаването ѝ. Автор е на романа “Причината” и книгата-помощник за всеки млад човек, “Прочети, когато...”, които излизат през 2020 година.

Целта на картите е да ни помогнат да опознаем както другите, така и себе си, докато се забавляваме с интересни и провокативни въпроси. Картите са на два езика - англиийски и български и могат да помогнат както за подобряване на английския в часовете в училище и извън него, така и за игра с чуждестранни приятели. Удобни са за пренасяне, така че може да игаете навсякъде!

Кутията съдържа 133 карти, разделени на 4 категории - “Житейски”, “Разни”, “Връзки” и “Мечти”, както и една мистериозна карта. Може да се играе с неограничен брой хора. В кутията има инструкции с предложения за начини на игра, но всеки може да си измисли собствени правила.

Подходящо за деца над 10 години.Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се