Козметика

Безплатна доставка
до автомат на Box Now,
до офис на Еконт и Спиди
над 120 лв.

Ноев ковчег + Подарък Детски пъзел с диви животни
+
Подарък

Ноев ковчег + Подарък Детски пъзел с диви животни

Артикулен №
Материал: дърво
Наличност: ДА
62,30 лв.
46,80 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

Зарадвайте детето си със забавната многофункционална играчка - Ноев ковчег. А ние ще го зарадваме с подарък - детски пъзел с диви животни.

Ноевият ковчег е многофункционална дървена играчка с колела. Обърната с колелата надолу, играчката прилича на автобус, но ако колелата се обърнат нагоре, тогава се превръща в Ноев ковчег. Освен това от двете страници на автобуса има изрязани дупки, в които могат да се поставят точно определени различни животни. От всяко животно има по 2 бройки, като животните са общо 12 на брой. В комплектът се съдържат още две фигурки на хора, както и стълбица, по която животните да се качват на борда.

Играчката развивa, по забавен и интересен начин, моториката и координацията на движенията на детето. Както и логическото мислене и пространственото взаимодействие по време на игра. Опознават различните животни и техните имена. Освен това чрез заниманията с този продукт се развива въображението, както и любов и загриженост към заобикалящия ни свят.

Подходящо за деца над 18 месеца.

Размери на кутията: 28х16х18см. Тегло 1кг.

Пъзелът с животни се състои от дървена основа с правоъгълна форма с размери 29х16 см и осем елемента с изрисувани върху тях различни диви животни. Всеки елемент с животно се поставя в точно определена дупка, изрязана в основата и съответстваща на неговата форма. Картинките на животните са реалистични, като целта е децата от най-ранна възраст да свикват с истинската визия на дивите животни.

Пъзелът развива фината моторика на ръцете и пръстите на детето, както и търпениетовниманието и концентрацията му. Освен това при занимания с Пъзела с животни у децата се развива любов към природата и животните.

Размери: 29х16х1см, тегло: 300гр.

Заниманията с тази игра са подходящи за деца над 18 месеца.

В блога на Smartbaby ще откриете полезна информация за възпитанието и интересни занимания с Монтесори материали и играчки.

Как да разгърнем потенциала на децата може да прочетете тук.

Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се
Започнете да пишете, за да видите продуктите, които търсите.
Завъртете колелото и зарадвайте детето си за 1 юни с артикули от магазина ни
Въведете имейла си и тествайте късмета си.
Играйте за 4 различни бонуса за пазаруване.
Искам да получа бонус