Поръчка по тел.: 0899 299 067, 0878 940 155
Безплатна доставка до автомат на Box Now

Музей на Суворов - Хартиен свят

Артикулен № NI058
Материал: картон
Продуктът е изчерпан! Очаквайте скоро!
Уведоми ме при наличност
27,70 лв.
Описание:

3D модел за сглобяване от многослоен картон.

Генералисимус Александър Василиевич Суворов е първият човек в Русия, в чиято чест е издигнат мемориален музей. Музеят е построен в Санкт Петербург през 1901-1904 г. с императорското разрешение на император Николай II. Самият император през 1898 г. заповядва да започне да събира средства за създаването на музея и става основен дарител и покровител на „храма-паметник“ в процес на изграждане. Граждани и военната общност на Руската империя откликват горещо на съобщението и събират дарения за създаването на музея.

Сградата е специално построена за музея по проект на А. И. фон Гоген с участието на Г. Д. Грим. Прилича на стара руска отбранителна стена. В центъра има наблюдателна кула с четвърти покрив. Под шатрата на централната кула, увенчана с двуглав орел, се намира княжеският герб на А.В. Суворов. Входът на музея е проектиран под формата на стара руска веранда на двореца. Мозаичните рисунки на фасадата са направени по скици на художниците А. Попов („Преминаването на Суворов над Алпите“) и Н. А. Шабунин („Отпътуването на Суворов за кампанията през 1799 г.“).


Развива сръчността, фината моторика и пространственото мислене у децата.

Висококачествен пълноцветен печат с релеф и имитация на дърво, камък и др. материали

За да се сглоби моделът не са необходими режещи инструменти или лепило. Детайлите на модела са предварително изрязани и просто трябва да ги извадите от листа картон и да ги сглобите.

Инструкциите за сглобяване са изобразени чрез много и подробни цветни схеми.


Размер: 28х14,5х18,5 см.
Мащаб: 1:250
Ниво на сложност: 3 от 5
Брой части: 51

Подходящо за деца над 8 години.

Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти