Козметика и хранене

Безплатна доставка за сума над 120 лв.
до офис на Еконт и Спиди.

Мравин и планетата Гора
-13%

Мравин и планетата Гора

Артикулен № BK620
Материал: картон и хартия
Продуктът е изчерпан! Очаквайте скоро!
Уведоми ме при наличност
16,00 лв.
14,00 лв.
Описание:

Малката мравка Мравин е загубил мравуняка, който довчера е бил негов дом. Докато тъгува в гората и не знае какво да прави, той среща горския куриер Мис Бръмба и нейната партньорка по живот – Госпожица Бътърфлай. Приключението им започва с една боровинка, която да засити глада на осиротялата мравка, и продължава в търсене на нов дом, в който той да е обичан и щастлив. По пътя си ще срещнат различни горски обитатели, всеки със своите странности и различия. „Мравин и планетата Гора“ отнася малки и големи в свят, в който най-важно е да бъдем заедно и да се обичаме, въпреки че сме различни.


"Приказният свят на Мравин ще ви разкрие по вълшебен и достъпен начин теми, за които или трудно се говори, или често се мълчи", коментира книжката психологът д-р Иванина Анчева. "И "винаги има решение!" Често то е да се опитаме да приемем, да разберем света на другия, който може да "вижда" с ръцете си, размества буквите на думите, останал е без дом, перата му са черни, а не бели, както сме свикнали, или има една друга любов в живота си. Уж е по-различен от нас, а в същото време усмивките ни са еднакви. Приятно пътуване!"


Страници: 36.

Подходящо за деца над 3 години.

Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се