Поръчка по тел.: 0899 299 067, 0878 940 155
Безплатна доставка при покупка над 120 лв. (до офис на Спиди/Еконт)
Монтесори пъзел - карта на Северна Америка + Подарък шаблон
+
Подарък

Монтесори пъзел - карта на Северна Америка + Подарък шаблон

Артикулен №
Нов продукт
Материал: дърво и хартия
Продуктът е изчерпан! Очаквайте скоро!
Уведоми ме при наличност
91,40 лв.
71,50 лв.
Описание:

Закупувайки тази карта на Северна Америка по методологията на Монтесори, ще получите като подарък хартиен шаблон към същата карта.

Картата се състои от рамка с размери 58х45 см и 23 елемента с формата на държави от северноамериканския континент. На всяка държава има малка дървена дръжчица, с която подреждането на отделните части на пъзела е лесно и удобно. Всяко парче от пъзела се поставя на специално изрязано място в рамката, което съответства на неговото място.

Чрез работа с Картата на Северна Америка детето научава имената, формата и разположението на държавите. Освен това се дава една много добра основа, която след това да помогне на децата при изучаване на география в училище.

Подходящо за деца над 4 години. Преди заниманията с Картата на Северна Америка е хубаво детето да се запознае с Картата на света.

Размери: 58,5х45,5х3 см, тегло: 2 кг.

Внимание: Продуктът съдържа малки елементи, които могат да бъдат погълнати!

Хартиената карта шаблон на Северна Америка е спомагателен продукт към Пъзела на Монтесори на Северна Америка. Тук са показани имената на държавите.

Чрез работа с Картата на Северна Америка детето научава имената, формата и разположението на държавите от континентa. Освен това се дава една много добра основа, която след това да помогне на децата при изучаване на география в училище.

Размери: 57х45 см.

Тегло: 450 гр.
Подходящо за деца над 4 години. Преди заниманията с Картата на Северна Америка е хубаво детето да се запознае с Картата на света.

Smartbaby предлага разнообразие от качествени Монтесори материали и играчки.


Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю