Козметика и хранене

Доставка за 1.99 лв. до офис на Спиди
и 0.99 лв. с BoxNow

Ловен замък - Хартиен 3D макет

Артикулен № NI138
Материал: картон
Продуктът е изчерпан! Очаквайте скоро!
Уведоми ме при наличност
37,90 лв.
Описание:

3D модел за сглобяване от многослоен картон.


Замъкът е построен на скалист хълм и е заобиколен от каменни стени и само от едната страна може да бъде достигнат по път, който стига до солидните порти на замъка. Преминавайки през портата, пътниците се изкачват до първия двор. Тук гостите се посрещат от охраната, която трябва да ги пропусне да влязат в замъка.

Вторият двор е следващата линия на защита. Тя е разделена от тесен проход с мост. В случай на опасност, проходът може да бъде блокиран от надеждна решетка. Накрая гостите влизат в голямата основна сграда на замъка с кула, където живее собственикът на замъка.
В замъка има всичко необходимо, за да издържи дълго обсада. Кладенецът и запасите от храна и вино, прозорците и вратичките позволяват на пазача да погледне далеч във всички подходи към замъка.

В комплекта има 35 фигури на собственика на замъка, неговото семейство и слуги. Има и фигура на свирепа мечка, която живее наблизо.

Част от модела може да се отваря и се разкрива интериора на замъка. Възможността да се откриват от различни страни стени позволява не само да се разглежда богатият интериор на различните нива, а да може да се използва и за игра.

Сглобеният модел изглежда впечатляващ и реалистичен. Той е особено атрактивен поради обемната текстура на външната повърхност.

Моделът е изработен от многослоен картон с дебелина 1,5 -2мм., наподобяваш различни релефни структури и много добра имитация на камък, дърво и други материали. Местата на сгъвките са предварително маркирани с прорези и картонът се огъва само в една посока.


За да се сглоби моделът, не са необходими режещи инструменти или лепило. Детайлите на модела са предварително изрязани и просто трябва да ги извадите от листа картон и да ги сглобите.


Поетапната работа с детайлите и сглобките е подробно описана и илюстрирана в схемите от инструкциите, които показват целия процес на сглобяване до най-малките подробности.


Размери:30 х 32 х 24 см
Ниво на сложност: 3 от 5
Брой части: 48


Подходящо за деца над 7 години.

Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се