Козметика и хранене

Безплатна доставка за сума над 120 лв.
до офис на Еконт и Спиди.

Конструктор със зъбни колела - KORBO 124 елемента

Артикулен № TN028
Материал: пластмаса
Продуктът е изчерпан! Очаквайте скоро!
Уведоми ме при наличност
49,90 лв.
Описание:

Конструктор Korbo 124 Turbino е комплект, вдъхновен от вятъра, с който вие ще можете да постройте различни движещи се постройки като например: вятърна мелница, вятърен парк и много други. За всички конструкции разполагате с 6 платформи, върху които да строите. Разполагате и с 54 цилиндри, с които да укрепите вашите макети.


Korbo 124 Turbino се състои от платформи за основа, зъбчати колела, тръби, елементи за свързване и ръчки за задвижване. За разлика от другите комплекти, този има повече цилиндрични елементи, което позволява изграждането на по-високи и стабилни съоръжения. Към този модел, ако добавите и някой от останалите ще можете да си направите и по-сложни макети, с които да играете. Конструкторът предлага безброй комбинации.


Комплектът е изработен от пластмаса и се състои от 124 елемента:

- 27 зъбчати колела;

- 54 тръби;

- 18 свързващи елемента;

- 13 малки тръби;

- 6 ръчки за въртене;

- 6 основи.

Всичко това ще донесе часове забавление, но най-важното, че освен и интересен, този конструктор е и образователен, като развива логиката, въображението и уменията за конструиране у децата.


Чрез заниманията с тази игра у децата се развиват координацията между очите и ръцете, фината моторика на ръцете, а освен това и логическото мислене и въображение.


Размер на кутията: 31х10х30см, тегло: 0.5кг.

Подходящо за деца над 4 години.Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се