Козметика и хранене

Доставка за 1.99 лв. до офис на Спиди
и 0.99 лв. с BoxNow

Lots to Spot Flashcards: On the farm! - карти на английски език

Артикулен №
Материал: картон
Наличност: ДА
18,00 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

Всяка карта е богато илюстрирана и включва ясно изписани английски думи, които са лесни за разбиране от малките деца. Те представят важни концепции и думи, които са част от ежедневния живот на децата и които са основни за тяхното развитие.

Тези карти са идеален начин за учене на английски език, като подпомагат развитието на речта, лексиката и разбирането на нови думи. С помощта на визуалните представяния, децата лесно могат да се запознаят със звуците и написанието на думите на английски.

Lots to Spot Flashcards: On the farm! - карти на английски език са подходящи за деца от различни възрасти и нива на езиково развитие. Те предлагат забавление и образователен опит, който допринася за успешното им запознаване с английския език и постепенното им усвояване на нови знания.

Съдържание:

 • 27 двустранни флаш карти
 • Всяка карта съдържа обект за забелязване.

 • Картата с инструкции дава много съвети за различни начини за използване на флашкартите.

  Вашето дете да научи думите на английски за числа, цветове, животни и обекти от фермата.

  Подобрете речниковия запас на малкото си дете, уменията за броене и разпознаване на цветове

  Lots to Spot Flashcards: On the farm! е завладяващ набор от двустранни флаш карти, предназначен да ангажира малките деца, докато учат числата, цветовете и простите думи на познати животни и обекти от фермата. Интригуващите илюстрации насърчават ученето чрез игри и забавление. Издръжливите карти имат извити ъгли и са лесни за хващане от малки ръчички, което ги прави идеални за използване у дома и по време на пътуване.

  Размер на картите – 11 см х 14.5 см.

  Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
  Ревюта:
  Оценка 5/5
  Добави ревю
  Сходни продукти
  За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
  Запиши се