Поръчка по тел.: 0899 299 067, 0878 940 155
Безплатна доставка при покупка над 120 лв. (до офис на Спиди/Еконт)
Дъска с ключалки + Стотична дъска
-21%

Дъска с ключалки + Стотична дъска

Артикулен №
Нов продукт
Материал: дърво и метал
Продуктът е изчерпан! Очаквайте скоро!
Уведоми ме при наличност
92,40 лв.
73,90 лв.
Описание:

Дървена дъска с различни по цвят врати и различни метални заключвания. Дъската може да стои изправена посредством сгъваем крак на гърба й.


Философията на Монтесори е децата да имат свободата, от която се нуждаят за собственото си саморазвитие в собствено темпо. Практическите умения включват набор от дейности, предназначени да развият независимостта и самостоятелността на детето и да представят задачи от реалния живот. Този материал е предназначен да научи детето на сръчност, как да използва всички пръсти заедно и координацията между ръцете и очите.


Използвайки ръцете си и боравейки с реални предмети, детето се интересува и присъства. Образователната дъска за заключване помага за усъвършенстване и на финната моторика на детето. А те са важни, за да може детето да се научи да пише.Тази дейност също така помага за укрепване на пръстите на детето и за развиване на пинсетния захват. Учат се на постоянство в овладяването на нещо, тъй като това е дейност, която ще трябва да повторят повече от веднъж, преди да я овладеят. Шумът от заключването допълнителни стимулира детето да се занимава с материала. Дъската за заключване стимулира логическото мислене и умения за вземане на решения и дава на детето повод за самочувствие, когато успее. Освен това учи детето на самокоригиране, тъй като то може да вижда и чуе, когато ключалките не се захващат правилно.


Размери: 45х45см.

https://www.smartbaby.bg/daska-s-shest-vratichki-s-razlichni-klyuchalki


Стотичната дъска се състои от:

- квадратна дъска с дървена рамка, като от едната страна дъската е разграфена на мрежа от 100 квадрата; дъската е с размери 21,5х21,5.

- 100 дървени квадратни плочици с написани върху тях числата от 1 до 100. Плочиците са с размери 2х2см.

- платнена торбичка с връзка, в която могат да се съхраняват дървените плочици.

- хартиена квадратна таблица с числата от 1 до 100 с размерите на дъската.


Целта на този продукт е детето да подреди всички числа върху дъската в съответния им ред.


Чрез този материал децата научават числата до 100, техния ред и изписване. Освен това стотичната дъска развива фината моторика на ръцете, координацията между ръцете и очите, концентрацията и логическото мислене. Дава се добра основа за изучаване на алгебра в училище. Информация за подобни продукти може да прочетете тук.


Размери: 21,5х21,5х1,5см,

Тегло: 350гр.

https://www.smartbaby.bg/stotichna-daska


Подходящо за деца над 3 години.


В секцията "Монтесори" в нашия блог ще откриете полезна информация за метода.


Smartbaby предлага на своите клиенти качествени дървени Монтесори материали и играчки.

Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю