Козметика и хранене

Безплатна доставка за сума над 120 лв.
до офис на Еконт и Спиди.

Дървена маса с чукче + Подарък Сортер с различни форми от 1 до 5
+
Подарък

Дървена маса с чукче + Подарък Сортер с различни форми от 1 до 5

Артикулен №
Материал: дърво
Продуктът е изчерпан! Очаквайте скоро!
Уведоми ме при наличност
59,80 лв.
42,90 лв.
Описание:

Дървена маса с чукче. Играта представлява дървена маса, в чийто плот са пробити осем дупки. От всяка дупка се подава дървен цилиндър - пирон, по който детето трябва да удари с дървено чукче.Всеки цилиндър е с различен цвят и номер от 1 до 8 на него. Така можете да предизвиквате детето да удари по точно определен цвят или номер.


Масата с чукче развива координацията очи-ръце, моториката на ръцете и усещането за пространство у децата. Освен това с тази игра лесно и по забавен начин се научават различните цветове и числата от 1 до 8.


Размери на играчката: 25,5х13х11см.

Размери на чукчето: 17,5х6см.

Тегло: 1,5кг.

https://www.smartbaby.bg/darvena-masa-s-chukche


Сортер с различни форми от 1 до 5

Играта се състои от дървена основа с правоъгълна форма. Върху основата са прикрепени вертикално пет дървени оси, като първата ос е най-къса и всяка следваща и по-дълга от предходната. В комплекта се съдържат още и 5 групи геометрични фигури с дупка в средата. Всяка група е с различна форма, цвят и с различен брой елементи. Например в първата група има един елемент с червен цвят и кръгла форма. В последната група има пет елемента с формата на петоъгълник. Всяка група трябва да се нареди на точно определена ос от плочката, която се определя от броя на елементите.


Играта развива фината моторика на ръцете и пръстите на детето, логиката и координацията му, а също така търпението, вниманието и концентрацията му. Чрез нея то започва да разпознава основните геометрични форми, както и различните цветове.


Размери: 25х15х8см,

тегло: 500гр.

https://www.smartbaby.bg/sorter-s-razlichni-geometrichni-formi


Комплектът е подходящ за деца над 18 месеца.


Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се