Козметика и хранене

Доставка за 1.99 лв. до офис на Спиди
и 0.99 лв. с BoxNow

Дървен конструктор в кофа - 100ел. + Подарък Дървен цветен сортер
+
Подарък

Дървен конструктор в кофа - 100ел. + Подарък Дървен цветен сортер

Артикулен №
Материал: дърво
Продуктът е изчерпан! Очаквайте скоро!
Уведоми ме при наличност
73,70 лв.
48,90 лв.
Описание:

Дървен конструктор в кофа - 100ел

Дървена играчка конструктор, която се състои от 100 разноцветни дървени блокчета. На някои от тях има написана буква от английската азбука, дума започваща със съответната буква и картинка.


Всички елементи на конструктора са прибрани в кофа с капак. На капака има изрязани дупки съответно с формите на различните елементи на конструктора. Всеки елемент може да мине през съответната дупка на капака и да влезе в кофата.


Играта развива вербално-езиковите способности на децата, уменията им да четат и произнасят думи на английски език, а картинките към тях им помагат по-лесно да научат тяхното значение. Развива се логическото мислене и фината моторика, също така се изгражда умение за концентрация и търпение.


Размери: 18х18х24см,

Тегло: 1,7кг.

https://www.smartbaby.bg/konstruktor-s-darveni-blokcheta-100-elementa


Дървен пъзел с геометрични форми - сортер

Играчката се състои от дървена основа с размери 20х16 см, върху която са издълбани шест дупки. Всяка дупка е с различна големина и форма. Има още дванайсет дървени елемента с различна големина, форма и цвят.

Целта на играта е във всяка дупка да влязат по два от другите елементи, като тяхното местоположение е строго индивидуално.


Играта развива фината моторика на ръцете и пръстите на детето, логиката и координацията му, а също така търпението, вниманието и концентрацията му. Започва да разпознава основните геометрични форми, както и различните цветове.

Размери: 5,5х17х21см

Тегло: 280гр.

https://www.smartbaby.bg/darvena-daska-i-elementi-s-geometrichni-formi


Подходящо за деца над 18 месеца.

Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се