Поръчка по тел.: 0899 154 345, 0878 940 155
Безплатна доставка при покупка над 120 лв. (до офис на Спиди/Еконт)

Часовникова кула - Хартиен 3D макет

Артикулен № NI128
Материал: картон
Наличност: ДА
27,70 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

3D модел за сглобяване от картон.


Часовниковата кула е част от градските площади. Това е висока каменна сграда със зелен меден покрив. Отворите на прозорците са украсени с многоцветни витражи. Строителите са направитли кулата висока, така че часовникът да се вижда отдалеч. В кулата се съхраняват книгите на градската хроника. Часовникар бди над часовниковия механизъм. Той смазва меахниката на кулата и проверява точността на движението му с помощта на специален пясъчен часовник.

Една от страничните стени може да се отвори, за да разгледате помещенията на кулата. Зад стената се вижда стълбище, водещо от библиотеката на горния етаж към часовника. Часовникът на кулата може да се използва за показване на реалното време (включен е кварцов механизъм). Комплектът съдържа 8 фигурки, включително пазач на часовник, писар на книги, дървар, минувачи и други.

При сглобяването ще ви е необходима батерия тип АА, тя не е включена в комплекта. Часовниковият механизъм е добре скрит вътре, така че е по-добре да поставите батерията веднага, в противен случай ще трябва да разлабяте горната част на кулата, за да я инсталирате.

За да се сглоби моделът, не са необходими режещи инструменти или лепило. Детайлите на модела са предварително изрязани и просто трябва да ги извадите от листа картон и да ги сглобите.

Поетапната работа с детайлите и сглобките е подробно описана и илюстрирана в схемите от инструкциите, които показват целия процес на сглобяване до най-малките подробности.

Размери: 12 х 32 х 12 см
Ниво на сложност: 3 от 5
Брой части: 30


Подходящо за деца над 7 години.

Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти