Козметика и хранене

Брза доставка за 3.99 лв. до офис на Спиди
и 0.99 лв. с BoxNow

Магията на Коледа за едно дете

Магията на Коледа за едно дете

Коледа е особено време от годината, когато детските погледи стават по-искрящи, добрите дела се множат, вярата в Дядо Коледа става все по-истинска, а играчките – те са най-желани. Да си дете по Коледа е чудо. Магия, в която се потапяш, докато гледаш как снегът навън оформя мека пъртина, по която после да се пързулнеш със шейната. Ако си бил послушен, под шейната ще те чакат грижливо опакованите подаръци от Добрия Старец. Мама ще готви, а татко ще и помага, и всичко това ще го наречем – домашен уют. А него най-силно го усещаме по празниците.


Магията на Коледа е в самия акт на даряване на щастие. За някой друг. Едва ли има по-голямо удоволствие от това да видиш детето си щастливо, докато разопакова подаръците под елхата. Да си свидетел на грейналото личице, което разбира, че е било послушно и получавам мечтаните дървени детски играчки, е несравнимо. Да, Коледа е за децата, но и за нас, техните родители, роднини и приятели. Защото ние осмисляме ежедневието си през тяхното щастие.

Smart Baby е до Вас тази Коледа и ще бъде до Вас в празник и делник за да Ви помогне да изненадате Вашето дете с красиви дървени детски играчки, подходящи за всяка възраст и пол. С тях се задоволява детската любознателност и се развиват различни умения. Разгледайте актуалните ни предложения и поръчайте още сега на нашия сайт.


Smart Baby вярва в Коледа и иска да сподели радостта и с всички деца по света. 
Уловете магията на празника и споделете на нашата фейсбук страница.
Очакваме Ви, за да споделим заедно коледния дух и да зарадваме повече деца! Защото Коледа е за децата! За вярата в доброто и в чудесата! 


За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се