Козметика и хранене

Брза доставка за 3.99 лв. до офис на Спиди
и 0.99 лв. с BoxNow

Куклата - пръв помощник на всяко момиче

Куклата - пръв помощник на всяко момиче

Куклата е добре позната играчка още от древността, която често се превръща в любима на децата. Обикновено те приемат куклите за свои най-добри приятели, с които организират чаени партита, ходят на разходки, хранят се заедно, забавляват се и знаят, че могат да им споделят всичко. Благодарение на връзката, която изграждат с куклите, те се докосват до “света на големите”, учат се на грижа, обич, емпатия и изпълняват различни ролеви игри, които са изключително полезни за детското развитие и въображение. 

Според проучвания, куклата има доказан положителен психологически ефект и често се използва както от родители, така и от терапевти за различни цели, свързани с доброто развитие и осъзнаване на децата. 

Вече съществуват много и различни видове кукли и кукленски материали на пазара, което прави избора все по-труден. Затова споделяме с Вас две интересни предложения, които вярваме, че ще Ви заинтригуват:

Подарете на децата един приказен свят с голяма дървена къща за кукли на Smart Baby. Тази къща идеално илюстрира истинския дом. Разполага с 5 стаи - хол, кухня, баня, две спални и тераса, като всяка една от тях е изцяло обзаведена. Голямото разнообразие от елементи, които могат да се групират по различен начин, дава възможност за часове прекарани в интересни занимания. Играта от естествени материали се превръща в чудесен инструмент за развитие на въображението на децата, с чиято помощ те успешно разиграват различни сценарии и се забавляват самостоятелно или заедно с приятели.

А какво е една къща без обитатели?! Превърнете дървената къща в дом като настаните в нея семейство дървени кукли. Те са с реалистичен и атрактивен дизайн, а игрите с тях лесно ще се превърнат в любимо занимание на децата. Дървените кукли играят положителна рокля върху емоционалното развитие и благодарение на тях успешно се усвояват социални умения, грижа, обич, уважение и др.

Играчките са устойчиви във времето, заради естествения материал, от който са създадени и са подходящи за деца над 3 години. 

Подарете емоция и незабравими игри на всяко деца с тези и още много други артикули от богата селекция на SmartBaby!


За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се