Поръчка по тел.: 0899 299 067, 0878 940 155
Безплатна доставка до автомат на Box Now

Какви играчки да изберем за вече пораснали деца

Какви играчки да изберем за вече пораснали деца

Децата растат бързо и неусетно, а нaша задача е да се научим да реагираме на промените, които се случват с тях. Често, довчера любимите играчки вече не представляват никакъв интерес за тях и се търсят нови алтернативни забавления. Колкото повече порастват, толкова повече започват и да се интересуват от живота, природата, света и всичко, което ги заобикаля. Това е подходящ момент да отговорим на въпросите им чрез използването на образователни играчки и такива, които да ги научат на полезни занимания, като същевременно задържат интереса им. 

Споделяме с Вас няколко идеи за игри, които ще привлекат тяхното внимание:


Детска тетрадка “Монтесори околен свят” ще превърне децата в истински малки изследователи. Благодарение на нея, те ще имат възможност да се запознаят с многообразието от растения и животни, да научат нови думи, да опознаят континентите, да създават сами различни неща и още много други полезни дейности, които ще ангажират вниманието им задълго. Книжката е подходяща за деца над 4 години.Друго занимание, което да съчетава полезното с приятното, както и да помага на децата да опознаят света около себе си, е отглеждането на собствена градина. С нейна помощ те проследяват целия процес, от посяването на семенцето до поникването на готовото растение, чувстват се удовлетворени от положените усилия и имат възможност да записват получените резултати. Чрез заниманията с домашната градина децата развиват търпение, постоянство, отговорност, интерес и любов към заобикалящия свят. 

За да се поддържа една градина успешно, са нужни специални инструменти! Ние имаме предложение, което да отговори на тези изисквания. Изберете комплект метална кофичка с лопатки и търмъче, с които градинарството се превръща в лесно и забавно занимание! Комплектът може да бъде използван и за летни занимания с пясък. 

Вярваме, че всяко едно от предложенията ни ще разнообрази детските занимания и ще запали интереса на децата към заобикалящия ги свят! С тяхна помощ те ще преоткрият нови дейности, прекарвайки забавни часове улисани в игри и занимания, които да ги откъснат от екраните на дигиталните устройства. Всички тези продукти може да намерите в онлайн магазин Smart Baby, както и във физическия ни магазин в гр. София. Пожелаваме Ви много весели игри и вечно усмихнати деца!