Козметика

Безплатна доставка за сума над 120 лв.
до офис на Еконт и Спиди.

Какви играчки да изберем за вече пораснали деца

Какви играчки да изберем за вече пораснали деца

Децата растат бързо и неусетно, а нaша задача е да се научим да реагираме на промените, които се случват с тях. Често, довчера любимите играчки вече не представляват никакъв интерес за тях и се търсят нови алтернативни забавления. Колкото повече порастват, толкова повече започват и да се интересуват от живота, природата, света и всичко, което ги заобикаля. Това е подходящ момент да отговорим на въпросите им чрез използването на образователни играчки и такива, които да ги научат на полезни занимания, като същевременно задържат интереса им. 

Споделяме с Вас няколко идеи за игри, които ще привлекат тяхното внимание:


Детска тетрадка “Монтесори околен свят” ще превърне децата в истински малки изследователи. Благодарение на нея, те ще имат възможност да се запознаят с многообразието от растения и животни, да научат нови думи, да опознаят континентите, да създават сами различни неща и още много други полезни дейности, които ще ангажират вниманието им задълго. Книжката е подходяща за деца над 4 години.Друго занимание, което да съчетава полезното с приятното, както и да помага на децата да опознаят света около себе си, е отглеждането на собствена градина. С нейна помощ те проследяват целия процес, от посяването на семенцето до поникването на готовото растение, чувстват се удовлетворени от положените усилия и имат възможност да записват получените резултати. Чрез заниманията с домашната градина децата развиват търпение, постоянство, отговорност, интерес и любов към заобикалящия свят. 

За да се поддържа една градина успешно, са нужни специални инструменти! Ние имаме предложение, което да отговори на тези изисквания. Изберете комплект метална кофичка с лопатки и търмъче, с които градинарството се превръща в лесно и забавно занимание! Комплектът може да бъде използван и за летни занимания с пясък. 

Вярваме, че всяко едно от предложенията ни ще разнообрази детските занимания и ще запали интереса на децата към заобикалящия ги свят! С тяхна помощ те ще преоткрият нови дейности, прекарвайки забавни часове улисани в игри и занимания, които да ги откъснат от екраните на дигиталните устройства. Всички тези продукти може да намерите в онлайн магазин Smart Baby, както и във физическия ни магазин в гр. София. Пожелаваме Ви много весели игри и вечно усмихнати деца! 
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се