Козметика и хранене

Доставка за 1.99 лв. до офис на Спиди
и 0.99 лв. с BoxNow

В света на игрите: дървени лабиринти и играчки за нанизване

В света на игрите: дървени лабиринти и играчки за нанизване

ДДървените играчки за нанизване помагат на Вашето дете от рано да започне да развива фината моторика на ръцете и пръстите. Заедно с това с подобни занимания то се учи да разпознава различни форми, цветове, да тества търпението си, вниманието и концентрацията.

Кога е най-подходящо детето да започне да си играе с играчки за нанизване?

В нашия онлайн магазин предлагаме играчки за нанизване, подходящи за всяка възраст. 

Ето например спираловидният лабиринт с мъниста е подходящ за деца над 6 месеца. Той представлява дървена основа с 3 гумени крачета, с чиято помощ играчката е стабилна по време на игра. Допълнителното огледалце привлича детския поглед, а шарените, нанизани мъниста стимулират зрението и любопитството.

За деца на възраст над 1 годинка подходящи играчки за нанизване са тези с хоризонталната ос. Какво предтавляват те? Дървена основа с дискове, които се нанизват на ос-та. Целта е бебето да развива моториката на ръцете, както и вниманието и концентрацията си.

Двегодишните малчугани могат да задълбочат своето логическо мислене като приложат уменията си за нанизване върху играчка за нанизване с отделни основи, всяка от които с различна по вид вертикална ос и различни по форма елементи. Целта е детето да съобразява формите и цветове като така развива логиката, координацията си и фината моторика на пръстите. Това е отлична играчка за възпитание на търпение и внимание.

За по-големи деца (над 3 години) подходяща играчка е нанизванките с животни. С тях децата се забавляват като научават имената на най-популярните животни и какви звуци издават те докато същевременно упражняват своята координация като нанизват елементите на шнурчето.

Ползи от игрите с дървени играчки

Дървените играчки развиват въображението. Те помагат на Вашето дете да се научи да играе самостоятелно като измисля само своите игри, да се концентрира, да опознава света около себе си. Важно е да отбележим, че играчките от дърво са еко играчки – те не замърсяват околната среда, лесно се почистват и издържат по-дълго време.

За избора на качествени детски дървени играчки се доверете на Smart Baby. Ние вярваме, че пътят към успеха на човек се крие в добре изживяното детство. Осигурете го за най-скъпия човек във Вашия живот – Вашето дете! Подарете му безгрижно и щастливо детство с подходящи играчки!


За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се