Козметика и хранене

Доставка за 1.99 лв. до офис на Спиди
и 0.99 лв. с BoxNow

6 занимания с дървени играчки за детето, които отключват креативността

6 занимания с дървени играчки за детето, които отключват креативността

Дървените играчки са най-добрият приятел на Вашето дете. Безопасни, красиви, интересни и във всякакви форми, те задържат дълго детското внимание, като същевременно учат на полезни неща.

Много хора смятат, че за всяка възраст има подходяща играчка, с чиято помощ детето развива важните за него умения. За да развиете креативността, любопитството и ентусиазма на Вашето дете, предлагаме Ви тези 6 прекрасни дървени играчки, които може лесно да откриете и в нашия онлайн магазин.

6 дървени детски играчки за забавления у дома

В днешната статия ще Ви представим няколко идеи за игри в дъждовни дни. Заредете се с пролетно вдъхновение, макар и прекарвайки времето си вкъщи. Не скучайте и стойте далеч от екрана. Разгледайте тези 6 прекрасни дървени играчки, с които часовете ще летят неусетно. Може лесно да откриете тях и много други в нашия онлайн магазин.

 #1 Голям дървен дидактически куб

С помощта на тази пъстра и оригинална детска играчка Вашето дете ще се забавлява, но и ще развива координацията на движенията си, фината моторика, както и творческите си заложби. Дидактическият куб е подходящ за деца над 18 месеца.

#2 Триизмерен пъзел тип дърво за сглобяване

За развиване на концентрацията и творческата същност на дете над 3 години, подарете му игри и забавления с това красиво дръвче пъзел.

#3 Забавен дървен сет от 4 игри

Какво по-хубаво от възможност за няколко различни игри на едно място? Геометрични фигурки, дървени пъзели с кръгли форми – всичко това ще помогне на детето Ви още на годинка и половина да се ориентира в света на геометрията като опознава цветовете и формите на различни обекти.

#4 Розова дървена кухня за малки принцеси

Тази очарователна кукленска кухня само чака своята бъдеща притежателка, за да ѝ покаже тайните на кулинарните удоволствия. Така малките момичета се учат да помагат на мама и да бъдат грижовни и подредени. Препоръчителна възраст - над 3 години.

#5 Дървен лабиринт с топче

Прекрасна дървена игра, която развива концентрацията и търпението. Тя е чудесен начин да прекарате няколко часа в игри с Вашето дете. Важно е докато то играе, да го наблюдавате, защото играчката съдържа дребни елементи. Лабиринтът е подходящ за деца над 6 години.

#6 Конструктор с дървени блокчета

Тази прекрасна дървена детска играчка е отличен избор за деца над 18 месеца и помага на Вашето дете да развие креативност и сръчност докато строи замъци и кули. Междувременно конструкторът развива вербално-езиковите способности на децата, уменията им да четат и произнасят думи на английски език, а картинките към тях им помагат по-лесно да научат тяхното значение. 

Подарете щастие и безгрижно детство на Вашето съкровище с игри с прекрасните дървени детски играчки от Smart Baby! Доверете се на качеството и сигурността!


За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се