Козметика и хранене

Доставка за 1.99 лв. до офис на Спиди
и 0.99 лв. с BoxNow

5 причини да изберем дървени играчки за нашето дете

5 причини да изберем дървени играчки за нашето дете
Образованието на децата не започва в училище, а много преди това. Наша отговорност като родители е да възпитаваме ценности и да учим малките на важните неща от живота. А кой е най-добрият помощник на всеки родител? Играчките. 

Образователни дървени играчки – най-добрият помощник на съвременния родител

Дървените играчки са чудесен помощник при възпитанието и отглеждането на детето му. Всеки ден все повече родители се убеждават в тяхната ефективност, следейки развитието на децата, които ежедневно играят с тях. 

Защо да изберем дървени играчки за нашето дете?


  • Екологични


Изработени от специални еко материали, образователните дървени играчки са фаворит не само за всяко дете, но и за неговите родители. От една страна, не вредят на околната среда, а от друга – лесни са за почистване. За разлика от пластмасовите, иновативните дървени играчки не причиняват алергии и не са опасни за децата, защото не съдържат различни елементи, които могат да застрашат живота.

  • Устойчиви във времето

Тези играчки ще се предават от поколение на поколение. Защо? Защото са изключително здрави. Дървените играчки имат по-дълъг живот и е възможно да радват децата на вашите деца, което е чудесно, защото осигурява приемственост.




  • Стимулират въображението


Благодарение на това, че имат различна форма и цветове, дървените играчки развиват въображението на децата. Те стимулират малчуганите да творят, да опознават света и да развиват мисленето си.

  • Развиват фината моторика от ранна детска възраст 


Има много разнообразни видове дървени играчки, като всеки от тях помага за развиването на различни умения от най-ранна детска възраст. Например, играта с дървени тухлички помага при фината моторика. Заниманията с различни кутийки с чекмеджета развиват усещането за пространство и подобряват координацията между ръцете и очите. 

  • Разпознаване на цветове, форми и други 


При ежедневна игра с дървени играчки, децата научават, че светът, който ги заобикаля, е пъстър, интересен и пълен с тайни.


Заменете пластмасовите играчки с дървени и подарете на детето си пъстри и щастливи мигове на откриване и опознаване на света. А ако се чудите откъде да изберете дървени играчки за вашето дете, Smart Baby ще ви помогне, защото за нас е важно децата да бъдат подготвени за големия пъстър свят, който ги очаква!
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се