Козметика

Безплатна доставка
до автомат на Box Now,
до офис на Еконт и Спиди
над 120 лв.

5 причини да изберем дървени играчки за нашето дете

5 причини да изберем дървени играчки за нашето дете
Образованието на децата не започва в училище, а много преди това. Наша отговорност като родители е да възпитаваме ценности и да учим малките на важните неща от живота. А кой е най-добрият помощник на всеки родител? Играчките. 

Образователни дървени играчки – най-добрият помощник на съвременния родител

Дървените играчки са чудесен помощник при възпитанието и отглеждането на детето му. Всеки ден все повече родители се убеждават в тяхната ефективност, следейки развитието на децата, които ежедневно играят с тях. 

Защо да изберем дървени играчки за нашето дете?


  • Екологични


Изработени от специални еко материали, образователните дървени играчки са фаворит не само за всяко дете, но и за неговите родители. От една страна, не вредят на околната среда, а от друга – лесни са за почистване. За разлика от пластмасовите, иновативните дървени играчки не причиняват алергии и не са опасни за децата, защото не съдържат различни елементи, които могат да застрашат живота.

  • Устойчиви във времето

Тези играчки ще се предават от поколение на поколение. Защо? Защото са изключително здрави. Дървените играчки имат по-дълъг живот и е възможно да радват децата на вашите деца, което е чудесно, защото осигурява приемственост.
  • Стимулират въображението


Благодарение на това, че имат различна форма и цветове, дървените играчки развиват въображението на децата. Те стимулират малчуганите да творят, да опознават света и да развиват мисленето си.

  • Развиват фината моторика от ранна детска възраст 


Има много разнообразни видове дървени играчки, като всеки от тях помага за развиването на различни умения от най-ранна детска възраст. Например, играта с дървени тухлички помага при фината моторика. Заниманията с различни кутийки с чекмеджета развиват усещането за пространство и подобряват координацията между ръцете и очите. 

  • Разпознаване на цветове, форми и други 


При ежедневна игра с дървени играчки, децата научават, че светът, който ги заобикаля, е пъстър, интересен и пълен с тайни.


Заменете пластмасовите играчки с дървени и подарете на детето си пъстри и щастливи мигове на откриване и опознаване на света. А ако се чудите откъде да изберете дървени играчки за вашето дете, Smart Baby ще ви помогне, защото за нас е важно децата да бъдат подготвени за големия пъстър свят, който ги очаква!
Актуално от блога
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се
Започнете да пишете, за да видите продуктите, които търсите.